METİN2BİZ.CJB.NET ..................................METİN2BİZ.CJB.NET.........................
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

METİN2BİZ.CJB.NET ..................................METİN2BİZ.CJB.NET.........................

metin2 bedava karakter pwp serwerlar hileler vb.... aradıgınız hersey burada

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

En Yeni PvP TnTmt2 [No Hamachi]

YazarMesaj
Admin
Admin

En Yeni PvP TnTmt2 [No Hamachi] Empty
MesajKonu: En Yeni PvP TnTmt2 [No Hamachi]   En Yeni PvP TnTmt2 [No Hamachi] Icon_minitimePaz Ara. 13, 2009 8:25 pm

Evet İşte Çok güzeL bi PvP ßen Beqendim Sizde Belki Beqenirsiniz Diye Bi Konuda özeLLikLerini faLan yazayım Didim.

İlk oLarak Serverin Npc özeLLikLerini Anlatayım

ÖnceLikLe Yeni Bir Npc Var ismi Pembe Kadın diyorLar. Onda İstediğiniz herşey var.
Savaşçı Ninja Sura Şaman itemLeri ama 65 LvL itemleri fazla hayal kurmayınxD
Silahcıda efsun vb. +500hp anında dolduran can potları faalan var.
Sandık Yok Zaten Sandığa Gerek Yok GmLer KendiLeri Event YapıyorLar

GmLerin ismi 2 tanesini blyorum 1.si Admin 2.si Rain 3./emindegilim) [TL]Yelloha Markette +6 taşLar vaR basmak için çin clientinin bulunması lazım haberiniz olsun o p34rl isimli arkadaşın konsunda var mesajlardan birinde

sitenin ismi t n t m t 2 . no - ip . b i z download-üyelik-şifre değiştirme hepsi var bekleriz İyi oyunLar
http://oyunhileleri.forumdizini.com

En Yeni PvP TnTmt2 [No Hamachi]
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» TntMt2 Yeni Sw Açtı Herkez' Buyursun Daha Kolay Ve EyLenceLi ...
» Yeni bir pvp Metin21 %1000exp-%1000yang-%1000drop [Hamachi]
» FunMt2 {No Hamachi}
» hamachi dowland ve anlatım
» YENI PWP SERWER